♀ Haru


 
 
 
 
 
 
 
"What is a girl’s weapon? Beauty? Charm? Or the slight mischief underneath the innocent smile? "Strong is Weak, Weak is Strong" …Feel Like So" 
 
 

Nimi: Haru Mikoto Fukasaku
Kutsumanimet: Haru, Harppa
Malli: Pullip Bloody Red Hood
Saapumispäivä: 5.6.2012
Ikä: 17

Harrastukset: laulaminen

Menneisyys: Haru kasvoi varakkaassa aatelisperheessä. Fukasakun suvun pää - Harun isä - oli luonteeltaan hyvin ankara ja itsekäs. Eräs nainen kuitenkin rakastui häneen ja he saivat kaksi lasta; Haru ja Takanari. Tämä nainen oli kuin vastakohta lasten isälle, lempeä ja hyväsydäminen.
Harun täytettyä 13, hänen äitinsä jäi auton alle. Isä stressasi tämän takia paljon, ja muuttui entistä enemmän ilkeäksi. Haru kyllästyi tähän ja karkasi kotoa. Hän asui muutaman viikon Tokion pimeillä syrjäkaduilla, ja hankki ruokansa varastamalla.
Lomalla mummonsa kanssa oleva poika tuli auttamaan Harua ja pyysi tätä tulemaan mukaansa Osakaan. Niin he lähtivät ja asuivat pojan mummon asunnossa, kunnes muuttivat omaan taloon asumaan.

Pitää: Ikuto, jrock, anime, halaaminen, romanttiset illat, vesimelooni, laulaminen, punainen, musta, kissat, lävistykset, tatuoinnit
Ei pidä: Tokion pimeät syrjäkujat, pianon soittaminen, isä, pinkki

Luonne: Haru on ystävällinen tyttö, joka ottaa aina kaikki huomioon ja ymmärtää hyvin muiden tunteita. Tempperamenttia Harulta löytyy. Haru oli ennen hyvin sosiaalinen, mutta nykyään tyttö on enimmäkseen syrjäytynyt. Vaikka tytön luonne onkin muuttunut enemmän angstiteinin suuntaan, Ikuto rakastaa häntä kaikesta huolimatta. Haru unelmoi tatuoijan ammatista.Tyttö itkee usein itsensä uneen johtuen patoutuneista tunteista ja menneisyytensä pahoista muistoista.

Kustomointitiedot:
Peruukki: r94a wine cancan
Keho: Obitsu SBH-S 27cm white
Chipsit: Pullip Tomoe Mamin stock
Meikki: Stock

Muut kustomoinnit:
- Ripset vaihdettu
- Kulmalävistys, nenälävistys, rustokorvareikä + 5 "tavallista" korvareikää


Theme:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Päivitetty viimeksi: lokakuu 2013

 

2 kommenttia:

  1. voi että Haruttimen silmät ovat ihana ♥.♥

    VastaaPoista
  2. Haruliini, lävistyksien kuningatar ♥ *palvontaapalvontaa*

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! nwn Muistathan asiallisen kielenkäytön!