26.5.2013

Picfic ~ True Light (+cossikuvat)

 
 
 
 
 
 
Toivottavasti tää ei lopu kesken, laittakaa taustalle soimaan! :)
 
 
 
Temari sitten puhuu Harulle kaikki nuo tekstit, ettette ihmettele kuka oikein puhuu ja niin ^^
 
 
 
 
 
 
 
Embreo on paikka, jonne pääsevät mielensä kautta vain sieltä kotoisin olevat puoli- ja täysiveriset.Tätä paikkaa hallitsee tällä hetkellä johtaja, jota kutsutaan nimellä Daichi. Harvat ovat oikeasti nähneet häntä ilmielävänä. Daichin hirvittävistä tai miksipä ei myös mahtavista uroteoista kiertää huhuja satakaupalla.Kuitenkin. Embreolaisilla on yliluonnollisia voimia ja Daichi on antanut heille yhden tehtävän ylitse muiden.
Löytää kaikki Mysteerisen Ametistin seitsemän palaa ja koota ne yhteen. Itsekkin löysin kerran yhden. Löytäjät saavat aina toivomansa palkkion. Löytämättä on kuitenkin yksi. Se kaikista pienin. Kun pala löytyy, koko kansa saa suunnattomat voimat.
 
 


Tavalliset ihmiset eivät pääse Embreoon muuten kuin täysiverisen tuomana. Puoliverisen mielenhallinta ei ole niin voimakasta, että voisi tuoda ulkopuolisen mukanaan.
 
 
 
Haru, sinä olet puoliverinen. Mutta olet hyvin erityinen puoliverinen.Äitisi oli Embreosta. Oma äitini tunsi hänet. Suuri nimi siihen aikaan. Isäsi taas oli tavallinen ihminen.Olet käynytkin Embreossa kerran.Muistatko? Tsukiko ja Hikaru? Hikaru tosin hieman väritti tarinaa Embreosta. Ei äitisi mikään maagikko ollut. Embreolainen vain. Tosin, meillä on suuremmat voimat kuin maagikoilla, heh.
Sinä et ole oikeasti tuollainen. Sinut on naamioitu.
 Tietyistä syistä. Niinkuin sanoin, olet erityinen.Olet orpo tällä hetkellä, eikö vain?Nyt on kuitenkin sopiva aika kertoa kaikki, mitä sinun kuuluu tietää meistä. 
 
 
 
Ja poistaa naamionti.
 


Minun oli määrä löytää sinut ja palauttaa voimasi. 

*zing*- - -
- - -


- - -Ja suoritettuani tämän tehtävän, saan jälleen palkkion. Saan lisää voimia kouluttamistasi varten.
 Tästä se alkaa.Tervetuloa perheeseen.
 
 
 
 
 
 
 
~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~
 
 
DESUINFO! :3
 
 
Noniin. Olen siis tulossa tämän vuoden Desuconiin jokaisena päivänä. Perjantaina ja lauantaina cossataan Matryoshka-paricossia parhaan ystäväni Mimosan kanssa. Itse olen Gumi ja Mimosa sitten Miku. Toi cossi on ollut mulla suunnitteilla jo vaikka kuinka kauan ja nyt pääsin sen toteuttamaan! c:
Sunnuntaina sitten en liikukkaan Mimosan kanssa (joka ei siis pääse sunnuntaina coniin :c), vaan luultavastikkin Khatyleen K:n kanssa, joka cossaa Neji Hyugaa ja minä viime kesältä tuttua Hinata Hyugaa. Mut voi sillon sunnuntaina nähdä myös äitini kanssa.
 
En tiiä vielä kenet nukeista otan mukaan, mutta otan varmaankin kolme. Joka päivälle yhden ;3
Voitte ehdotella mulle nukkea mukaan perjantaiksi ja lauantaiksi, sunnuntaina otan varmaan Temarin. Ellette nyt välttämättä sitten halua nähdä jotain kolmea muuta ^^" Kova hinku olisi ottaa kaikki, mutten tiedä missä sitten kantaisin :D
 
Tähän perään vielä kaksi kuvaa Gumi-cossista (joissa ei näy kengät eikä polvisukat eikä kyllä hupun kuvionti ja hamekkaan kunnolla ^^"), jonka silmämeikki on vielä kehitteillä, mutta älkää antako sen häiritä. Ja yksi ns. normikuva musta vielä sitä varten, että näätte minkä näköinen oon tällain normisti.
 
Laitan mun laukkuun sitten paperin, missä lukee isolla "Bansku" ja varmaan lisänä "Free Hugs", jotta tunnistaisitte paremmin mut sitten sieltä conista. Niin eli saa tulla moikkaamaan, juttelemaan ja vaikkapa kuvailemaan nukkeja. Nykikää vain rohkeasti hihasta, ois kiva tutustua teihin muihin nukkeilijoihin paremmin ouo
 
 
Paipai c:

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
~ Banskuuuuuuuuuuuuu ja nukettimet12 kommenttia:

 1. Kiva postaus:3 Mäki meinasin eka tulla matryoshka gumi cossilla, mutta päädyinki sitte k-on mio akiyama "dont say lazy" cossiin:)

  VastaaPoista
 2. Uuu ihana tarinan jatko > u < ja ihana harpan peruukki!

  o u o tosi hieno Gumi cossi c:

  VastaaPoista
 3. Mahtava uusi osa!
  Awww.. Toi peruukki on niin ihana!!!! ^.^
  Hieno cossi!

  VastaaPoista
 4. Ihana jatko! :3♥ Tykkään kovasti cossistasi. :3 Ois kiva cossaa joskus jotaki, mut en tiiä ketä ois halpa cossaa. :'3
  Mäkin oon tulossa Desuun ^^ Ihan normi vaatteissa kylläkin. xc Mä tuun varmaa halaa jos nään. :p Ja mä otan Bellan (mun pullip) mukaan. n___n

  VastaaPoista
 5. Aaaaw Haruttimen peruukki ja sun cossi >x<

  VastaaPoista
 6. Joku taitaa pitää DN Angelista ? ;333
  Sisko sä oot kamalan surullisen näkönen noissa kuvissa... :'c
  Toi hame on hieno ^^
  Gumin peruukki namnamnamnamnam ♥
  Haru on úbernätti ja se on saanut Temarin chipsiiit ♥ x33
  wääää mikset sä kertonut, että laitat tän jo nyt tänne? ò______ó

  VastaaPoista
 7. + tää

  http://hopearuusu.blogspot.fi/

  Huomasin, että olet lifestyleblogini lukija. Liity lukijaksi uudelleen nähdäksesi postaukset. Blogger kenkkuilee!
  Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Temari ja Orika ainakin messiin ♡ Tuun sitten moikkaamaan. (mukana dal robin vers. ciel ja miku)

  starpullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Ihannnnnananan Gumi cossiiih <3<3<3 Tuun ja syön sut siellä desussa sitten, eikun x3
  Ja toi kuvatarina ö___ö SE OLI JÄNNITTÄVÄ JA HYVÄ JA PARAS <3 Laadultaan täydellinen ja liian jännittävä, ääh en osaa kommentoida D-: Haru on niin nätti *o* Voi elämä toi peruukki on kaunis <3 Musiikki sopi hyvin taustalle eikä se jäänyt kesken ainakaan mullta :D Mutta toivottavasti postailet taas pian ja kuvatarinan merkeissä o w o

  VastaaPoista
 10. Ooo!!! *w*
  Ihana toi sun toinen cossi. ;3; (tshi)
  Voi luoja, miten kaunis Haru on. <3<3 mä niin rakastan tota peruukkia! Äw, Temarikin on ihana. -3-
  Ota Desuun mukaan Temari ja Orika +Haru. <3 >w<
  Ihania kuvia ja justiinsa hyvälaatuisia. Ja hyvä kuvatarina. ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! nwn Muistathan asiallisen kielenkäytön!